Branäs

Att ta på sig skidorna, ge sig ut i backarna och mötas av denna fina vy är bara en av många magiska stunder med skidsemestrar. 
Lugnet före stormen. Här försöker vi samla ihop hela gänget för att leta grillplats bland hundratals hungriga skidåkare.
...efter lite trängsel vid grillen kunde vi äntligen slå oss ner för den obligatoriska "korv-i-backen-lunchen". 
Helt okej utsikt från vårt boende. Vi bodde på Aspenterrassen uppe på berget och hade en mycket fin utsikt över både backar och övriga stugor. 
Järngänget samlade för en sista dag i backen tillsammans. Här studerar vi pistkartan och spanar in Annika Sjöö som gled förb med sin familj. 
Näst intill hela "järngänget" samlade på samma bild, förutom Angelica som så snällt agerade fotograf. Thanks peeps för några sjukt trevliga dagar.
 
Glada människor, after-ski öl, fina vyer och grym skidåkning är bara några ord som summerar helgens roadtrip. Tidigt i torsdags morse packade vi in våra väskor i bilarna och gav oss iväg med sikte på Värmland och Branäs skidanläggning. Väl framme, ca kl 13.00, började vi dagen med en pizza-lunch innan vi hämtade vår utrustning. Grabbarna passade på att prova backarna redan vid ankomst medan vi andra förberedda middag och gjorde oss hemastadda i vår stuga. Efter en lugn torsdag såg vi alla fram emot två dagar i backen med mycket skidåkning, fint väder, en och annan after-ski öl och trevligt sällskap. Igår (söndags) lämnade vi Branäs bakom oss (för denna gång) och satte kurs hem igen. För mig var det andra gången jag åkte skidor men det är ändå något alldeles speciellt med skidsemestrar. Gemenskap, trevlig stämning och fantastisk miljö. Inte helt omöjligt att det blir en tredje gång framöver. Frågan är dock vart bär det av då...?