Bråvalla 2017

Här dansade vi och sjöng för fulla halsar till The Killers och favoriterna Mr Brightside, Somebody told me och All these things that I've done.
Min kompanjon, partner in crime och fantastiska vän Emelie som även gjorde årets festival till ett fint minne. 
 Håkan Hellström mina damer och herrar. Bland hängivna fans iklädda sjömanskostymer, bland jubel och tårar såg jag honom återigen.
I luften svävade magin och i låtlistan fanns flera av mina favoriter med.
 Emellan omgångar av dans och sång fylld vi på med energi i form av både vila och öl. Det hör liksom festivallivet till.
 I ett hav av konfetti säger jag tack Bråvalla 2017 för fyra spektakulära och förbannat fina dagar med dans, sång, fina människor och festande.
 
Hallå! I onsdags var det dags igen, för mitt andra år på Bråvalla som även i år spenderades ihop med Emelie. I årets lineup fanns "legender" som bl.a. Mando Diao, The Killers, Linkin Park, Håkan Hellström, Passenger, Otto Knows och Ellie Goulding. Bland en mix av djs, rockband och singer/songwriters förlorade vi oss själva till skön musik och fantastisk dans. Årets fem-i-topp enligt mig är: The Killers, Miriam Bryant, Håkan, Laleh och Otto Knows. Grymma live uppträdanden allihopa. Summerat har jag haft ett super bra andra festivalår på Bråvalla och umgåtts med både vänner och nya bekantskaper, festivaler för en liksom samman på något vis. Jag höjer ett glas och skålar och tackar för dessa underbara dagar. Jag hoppas nu på att kunna komma tillbaka 2019 till en ännu tryggare och lugnare festival. Det som hänt är fan inte okej och vi vill alla få en så säker festivaluplevelse som möjligt. Let's change this!