Tvåtusensjutton

För tredje året i rad kommer här en tillbakablick på året som gått. En lista med höjdpunkter, minnen och reflektioner. 
 
 
Beskriv året med tre ord:
Givande, roligt och intressant
 
Gjorde du något 2017 för första gången?
Absolut, 2017 var året för många nya upplevelser och händelser. Jag köpte lägenhet, var på min första möhippa och mitt första bröllop (som för övrigt var fantastiskt fint), provade på paintball, lärde mig att dricka och framförallt tycka om vin, utmanade mig själv i relationer och gick på min första dejt osv. 
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2017?
Denna är alltid lika svår. Finns så många bra låtar som man kan koppla till olika tillfällen, till Bråvalla, fina sommarkvällar och magiska konserter. Några av alla guldkorn är:
 
Elden - Lars Winnerbäck
 
Ett Snedsteg Bort - Kapten Röd
 
Perfect - Ed Sheeran
 
Somebody Told Me - The Killers
 
Vilka länder besökte du?
Tro det eller ej men för en gång skull är denna rubrik rätt tom. Årets enda utlandsresa gick till England, London med Emelie där Harry Potter Studios var resans absoluta höjdpunkt. Snacka om magi alltså!! 
 
 
Vilka datum från 2017 kommer du att minnas?
Det finns många datum och tillfällen som jag kommer tänka tillbaka på från detta år. 28 juni -1 juli då jag för andra året i rad dansade loss till fin musik i regn, rusk, solsken och lera på Bråvalla. 19 augusti då jag äntligen fick se bästa Kapten Röd live. 14 oktober när jag gick på mitt allra första bröllop och fick se en av mina närmsta vänner gifta sig. 30 oktober när jag skrev på papprena och fick nyckeln till min alldeles egna lägenhet. Snacka om vuxenpoäng. 20 december och begravning för mormor. Sist men inte minst 28 december då jag lagom till årsslutet gick på min första officiella dejt, som för övrigt var både trevlig och lyckad. 
 
Vad är du mest stolt över?
Finns så mycket att vara glad och stolt över just nu, men att ha så pass underbara vänner runtomkring mig som ger konstant kärlek och välmående tar ändå hem priset. Att jag också har byggt upp en stark kärlek till träningen och nu har det i min vardag som något regelbundet är en prestation jag är mycket stolt över. 
 
 
 
Vad fick dig att må bra?
Träningen och dess resultat, fina utekvällar, kärleken från vänner trots avståndet oss emellan samt bebismys med gosigaste Emilia.  
 
Planer för 2018:
Plan eller nyårslöfte, kalla det vad ni vill. Men från tidigare år finns fortfarande "att börja springa mer regelbundet" med på listan. Målet är milen minst en gång i veckan. Att resa utomlands med en vän eller två, åka tillbaka till Österrike och/eller Irland (två favoriter) och sist men inte minst önskar jag göra något äventyrligt eller oväntat.
 
Hoppas på att 2018 bli ett minst lika minnesvärt år med nya upplevelser, möjligheter och bekantskaper. Gott nytt år!!