Vinterfjällutbildning

Toppen, Idre fjäll
Idre fjäll
Tur på längdskidor som för övrigt tog oss alldeles för lång tid. Slog rekordet av tidigare års elever med hur lång tid vi faktiskt var ute på fjället. Vi hade otroligt roligt längs vägen med mycket skratt och en hel del vurpor.
Skidkompanjonen Arnela som som jag kom betydligt närmare under veckans gång.
Fint sällskap på fjället (jag, Jonna, Michelle, Jannike & Emelie)
 
Hallå! Idre har levererat med en super vecka fylld av skidåkning, aktiviteter, skratt, trevligt sällskap och fint afterski. Under veckan som gått har min klass ihop med Hälsa/Friskvård varit på vinterfjällutbildning uppe i Idre fjäll och bland annat provat på skidåkning för första gången. Vi har fått prova på och utvecklat våra kunskaper inom både längd och utförsåkning, vilket var betydligt roligare än vad jag trodde. Utöver skidåkning har vi också varit på studiebesök på Pernilla Wibergs hotell, kört snöskoter, haft olika aktivitetskvällar och såklart röjt på dansgolvet på härligt afterski. En mysig känsla med bra musik och härlig fart gjorde afterskin till dagarnas höjdpunkt, en bärs eller två är trots allt ett fint avslut på några intensiva dagar i backen.
 
Det har varit en mycket bra vecka uppe i Dalarna då man också fått chansen till att lära känna varandra ytterligare och våga tänja på sina gränser. Kommer inte bara hem med massvis av blåmärken från alla skidlektioner, utan även med förbannat fina minnen från vår vecka. (mer bilder)
 
Vinterfjällutbildningen i Idre är än så länge en av höjdpunkterna på hela utbildningen. Här trivdes jag otroligt bra!