Klänningar, kransar & kvällsdopp

(Emma, Matilda, Rebecca, jag och Felicia)
 
Glad midsommar på er! Dagen till ära firades hos Rebecca med fina vänner och god mat. Felicia fick agera grillmästare och dukade upp till en fin bbq middag. Det var ett tag sen vi sågs allihop så tiden gick mestadels åt till att pratade ifatt om allt möjligt (skola, jobb, resor och pojkar) och utbyta gamla minnen från skolans tider. Skratten var många och ölen sådär alldeles lagom kall. Framåt kvällen när solen gått ner och hettan äntligen lagt sig, drog vi vidare ner till Hammar för ett fint kvällsdopp där det även var fullt ös med dans. Vi träffade nytt folk och fick ett fint avslut på ett sommarens ljusaste (och varmaste) dag. Tack tjejer för ett fint midsommarfirande! Ni är guld!On top of the world

När solen gått ner och värmen lagt sig en aning snöras skorna på och musiken pluggas in.
Fin utsikt över Bynn (Gamleby) från Garpe.
 
Hallå där i värmen. Det har varit helt galet varmt de senaste dagarna, när jag inte jobbar under dagarna ligger jag halvdöd i skuggan och flämtar efter andan. På kvällarna, när det äntligen blivit lite svalt, har träningsskorna snörats på och det blivit en och annan promenad. Sista jobbveckan för min del (vad jag vet) är avklarad och nästa vecka står läkarbesök (undersökning av min fot) på schemat följt av bästa Bråvalla. Redan på Onsdag styr jag mot Norrköping för att möta upp Emelie och spendera en natt i lägenhet innan vi drar igång på riktigt på Torsdag. Kommer bli förbannat roligt och är redan taggad till tårna.
 
Midsommar kommer firas här hemma med fina tjejer, bad, god mat, öl och musik. Det kommer pratas minnen, kramas och skrattas!Bland syrener och studenter

Kramar utbyttes med både glädje och sorg.
Grattis Sofia och stort lycka till med Gymnasiet!
Bland folkmassor, flaggor, blombuketter och massvis av glädje var det nu Adams tur att sparkas ut från Gymnasiets portar.
Gänget från BA13!
Grabbarna med blommor, presenter och en och annan plunta.
Den traditionella kortegen fylld av glädje, musik och studenter fulla på både adrenalin, glädjerus och en öl eller två.
 
Jag börjar med att säga ett stort GRATTIS till min brors-barn Adam och Sofia som har slutat 9:an respektivet tagit studenten. Det har varit en dag fylld med både glädje och festligheter. Firandet började hos Sofia då vi tog emot henne på Östra Ringskolan, det bildades häck och kramades från alla möjliga håll. Dörrarna från gymnasiet ut till friheten öppnades sen kl 13.20 och ut sprang ett helt gäng med grabbar från BA13 och skrek för fulla halsar. Applåder, jubel, blommor och kramar utbyttes innan det var dags att ge sig iväg mot Bökensved där kortegen skulle börja. Kommer så väl ihåg när det var jag som stod där förväntansfull och ivrig att springa ut med mina vänner och tas emot av jubel från alla anhöriga, vill så gärna göra om det igen! All festlighet och glädje kring studenten har alltid varit en fin höjdpunkt i mina ögon. Efter kortegen väntade sen trevligt studentfirande hemma med släkt och vänner. Grattis igen, och till Adam sägr jag bara njut av dagen till max! Fy fan vad du är bra!Uteserveringar, skratt och minnen

Klarade knappt två veckor isär innan denna fina kom på besök. Kramkalas, fina samtal och skratt summerar helgens bravader.
 
Har haft en toppenhelg här hemma med fint sällskap av Arnela. Efter cirka två veckor isär, vilket i många stunder är riktigt jobbigt, kändes det skönt att få krama om varandra igen och samtala om allt möjligt. Tiden har ilat förbi och vi har utforskat både V-vik och Linköping, ätit god mat, druckit vin och skrattat oss hesa. Suttit på utserveringar och pratat om minnen från folkis-tiden, skrämt både oss själva och varandra med skräckfilm och åkt på flertal roadtrips till toner av fin musik; "It's not where you go it's just where you're going and who's the company". Jag hoppas på fler stunder som dessa i sommar.
 
Nu väntar en vecka med jobb innan det är dags för studentfirande för min brors-son på fredag. Inte länge sen jag kom ihåg mig själv stå där fylld med lycka och adrenalin att sparkas ut från gymnasiets portar, vilken känsla! Passar på att gratulera alla som har eller ska ta studenten i år, en sann lycka och en dag att minnas!Sommarlistan

Tack till både Elsa och Flora för denna härliga lista och all inspiration.
 
 
Vad ska du göra i sommar?
Jag ska varva jobb med ledighet. Dansa, bada och sitta på mysiga uteserveringar med fina vänner och samtala om stort som smått (givetvis med en kall öl).
Och så ska jag till Bråvalla och dansa/sjunga kvällen lång bland fina människor och ljuva toner.
 
Ska du åka någostans?
Jag ska till Tanzania med klassen på "studieresa" och sen Kebnekaise för ett toppförsök. Kanske även blir en spontanare till syster i Sthlm eller en reunion med klassen ute i skärgården.
 
Vad vill du verkligen hinna med?
Hinna träffa avlägsna vänner och catcha-up om allt som hänt. Träna! Och få tid till att tänka framåt och hitta min väg.
 
Vad tror du egentligen att du kommer göra?
Jobba. Träffa vänner och ladda om till tredje terminen.
 
Vad ser du mest fram emot?
Sovmorgnar, uteserveringar, solnedgångar och sena kvällar med fina vänner.
 
Vem kommer du vara mest med?
Mitt fina crew från fkhg-dagarna.
 
Vad kommer du lägga mest pengar på?
Hmm.. troligtvis öl och god mat.
 
Vad kommer du köpa inför sommaren?
Jeansshorts och externa laddare.
 
Kommer du använda det?
Ja! Denim får man aldrig nog av och extern laddare är ett måste under Bråvalla!
 
Vad vill du säga till ditt sommar-jag?
Gå på känsla! Ta vara på tillfällena, dansa som om ingen ser och skratta som om ingen hör.
 
Vad kommer du äta?
Jag ser fram emot lukten av grillat, söta vattemeloner och pizza i parker.
 
Vad kommer du dricka?
Iste, juice, cider och öl!
 
 
Vad kommer göra den här sommaren extra bra?
Att få tillbringa största delen av somaren med fina vänner på olika äventyr.
 
Vad kommer du ha på dig?
Jeansshorts, crop-tops, bikinis, klänningar och converse.
 
Hur kommer du göra dig illa?
Kanske bäst att någon annan svarar på det... om jag känner mig själv rätt så kan jag lyckas med det mest otroliga. Vad blir det den här gången? Kanske foten igen efter för mycket dans, eller så händer något i Tanzania när jag är på språng efter en giraff? Haha. Vi får vänta och se.
 
Vad oroar du dig för?
Att jag inte ska hitta rätt praktikplats till min tredje termin och att jag inte ska hinna med att göra allt jag vill.
 
Vad kommer bli extra speciellt i år?
Att jag får stå mer på egna ben och pusha mig själv i svåra vägskäl och tuffa situationer.
 
Hur kommer du minnas din sommar sen i september?
Som en förbannat fin sommar tillsammans med nya fina vänner på minnesvärda äventyr.