Bråvalla 2016

Rammstein levererade med ett hardcore performance bland ett fullt publikhav.
Här dansade vi  i regn, solsken, stövlar och converse. Vigiland, Afrojack, Galantis och John de Sohn avrundade kvällarna med fullt ös.
...och så fanstastiska, fina och fabulösa Veronica Maggio. Hon kan hon. Åh så fint det var, ta mig tillbaka!
All kärlek till bruden ovan som gjorde min festival så förbannat trevlig. Med dig kan jag dansa bland regn och lera och skratta för full has.
Grymma Caroline och Aino bjöd på ett oförglömligt performance med massvis av dans. Icona Pop är absolut ett måste att se live mina ögon!
 
Hatten av till alla fantastiska människor som gjorde Bråvalla 2016 till en helt outstanding festival. Med artister som Bastille, Veronica Maggio, Mumford & Sons, Daniel Adams Ray och Volbeat mfl har jag nu checkat av min första musikfestival. Bland tusentals människor och regn blandat med solsken har jag sjungit för fulla halsar och dansat till toner av fin musik. Jag har träffat nya fina människor och spelat beerpong tills kvällarna blev natt. Med en öl i min hand och fina människor vid min sida har jag nu äntligen fått se fantastiska Mumford & Sons och kan nu dö med ett onaturligt stort leende på läpparna. Har med andra ord haft några härliga dagar på Bråvalla och kan garantera er att det kommer bli fler festivaler i framtiden. Det här är bara en förbannat bra början. Tack som fan för i år!