Söndagslistan

 
Något som fått dig att skratta (senaste veckan):
Oj det är så mycket, allt ifrån fulla irländare till interna skämt och nya sanningar.
 
Favorit app:
VSCO Cam helt klart! Älskar att både fota och efterbehandla mina bilder och att jobba i VSCO är helt underbart.
 
Bästa instagrammare:
Åh vilken svår, finns så många duktiga hjärnor bakom de fina kontona. En favorit är Tuula Vintage.
 
Favorit citat:
Just nu "Stockholm håller andan till toner av forever young, två hjärtan som förstört varann, en natt då alla ljus försvann" från låten Forever young av finaste Thomas Stenström. Mannen kan verkligen skriva musik, så förbannat bra!
 
Vad läser du just nu:
Är ett stort fan av John Green och hans böcker, för tillfället har jag precis börjat på hans bok "An abundance of Katherines", verkligen superfina och välskrivna böcker.
 
Mest spelade låt jut nu;
Just nu är jag inne i en period då jag hittar många nya grupper och låtar, men för tillfället ligger "There is a light that never goes out" av The Smiths mig varmt om hjärtat, den får mig även att drömma mig tillbaka till Irlands pittoreska gator som framåt kvällen fylldes av duktiga streetmusicians.
 
Senaste mobilanteckning:
Min senaste och nyss uppdaterade anteckning är helt enkelt en bucketlist på saker jag vill göra. Har bockat av en hel del men finns fortfarande mycket kvar.
 
Något/någon du saknar:
Just nu efter två veckor ifrån skolan så saknar jag faktiskt min klass en hel del och att ta igen allt vi missat och få kramas igen, (vi är en otrolig kramgo klass).
 
Social media du inte kan leva utan:
Hmm, är både ett stort fan av både Instagram och Pinterest men favoriten är nog ändå Instagram då jag älskar att fota och leta nya fina konton.
 
I Söndagslugnet påväg tillbaka till skolan tyckte jag att det var dags för ytterligare en lista, humöret är på topp och takarna flödar, det är en såndär härlig dag!