Uteserveringar, skratt och minnen

Klarade knappt två veckor isär innan denna fina kom på besök. Kramkalas, fina samtal och skratt summerar helgens bravader.
 
Har haft en toppenhelg här hemma med fint sällskap av Arnela. Efter cirka två veckor isär, vilket i många stunder är riktigt jobbigt, kändes det skönt att få krama om varandra igen och samtala om allt möjligt. Tiden har ilat förbi och vi har utforskat både V-vik och Linköping, ätit god mat, druckit vin och skrattat oss hesa. Suttit på utserveringar och pratat om minnen från folkis-tiden, skrämt både oss själva och varandra med skräckfilm och åkt på flertal roadtrips till toner av fin musik; "It's not where you go it's just where you're going and who's the company". Jag hoppas på fler stunder som dessa i sommar.
 
Nu väntar en vecka med jobb innan det är dags för studentfirande för min brors-son på fredag. Inte länge sen jag kom ihåg mig själv stå där fylld med lycka och adrenalin att sparkas ut från gymnasiets portar, vilken känsla! Passar på att gratulera alla som har eller ska ta studenten i år, en sann lycka och en dag att minnas!